Spor Okulları

Yetişkin Yüzme

Yetişkin Grup Yüzme Dersleri

16 yaş ve üzeri olan bireyler için grup derslerimiz yıl boyunca aralıksız devam etmekte olup, üyelerimiz branşlarında tecrübe sahibi antrenörlerimiz ile birlikte, yüzme yetkinlik seviyelerine göre 4 ayrı seviyede, eğitim almaktadırlar. Eğitimler, seviyelerine göre guruplar halinde verilir.

Eğer yüzme öğrenmek veya yüzme performansınızı daha ileriye taşımak istiyorsanız, yetişkin yüzme eğitimi sizin için mükemmel bir seçenek olabilir. Bu eğitim programı sayesinde zevkli bir aktiviteye katılırken sağlıklı bir yaşam sürdürme fırsatı da bulabilirsiniz. Kaydolun ve yüzme eğitimine hemen başlayın!

DERS SAATLERİ
CUMARTESİ - PAZAR 12.00 - 13.00
SALI - PERŞEMBE 20.00 - 22.00

Yetişkin Yüzme Bireysel Dersler (Özel Ders)

Yetişkin yüzme eğitimi size özel bir program olarak hazırlanır ve size uygun bir seviyede eğitim verilir. Eğitimler profesyonel bir yüzme antrenörü tarafından verilir. Bu sayede, yüzme eğitiminiz sırasında dikkatli bir şekilde takip edilebilir ve her bir üyeye özel olarak değerlendirilebilir.

Branşlarında tecrübe sahibi antrenörlerimiz tarafından, ders alacak bireyin, antrenörün ve havuzun uygunluk durumuna göre rezervasyon yaptırılması suretiyle bire bir özel yüzme dersleri verilmektedir. Özel ders olarak 4 derslik paket ve 8 derslik paket alternatifleri sunulmaktadır.

Serbest Havuz Üyeliği

Yüzmeyi seven, yüzme sporunu hayatlarının bir parçası olarak gören 16 yaş ve üzeri yetişkin bireylerin katılabildikleri serbest havuz üyeliği seçeneğinde üyeler haftanın belirli gün ve saatlerinde yarı olimpik kapalı yüzme havuzundan yararlanabilirler.

DERS SAATLERİ
PAZARTESİ, ÇARŞAMBA, CUMA 19.00 - 22.00