RCIMUN 2024 KONFERANSI Tüm Haberler

“ARELMUN Öğrencilerinin Perspektifinden: Değişen Güç Dinamikleri Karşısında Uluslararası Uyum ve Dayanıklılık”

Robert Koleji’nde düzenlenen RCIMUN 2024 konferansında, ARELMUN Kulübü öğrencileri Suudi Arabistan ve Malezya Delegeleri olarak dünyanın farklı ülkelerinden katılan diğer delegelerle bir araya geldi. Konferansta ele alınan “Resilience in the Face of Shifting Power Dynamics” (Değişen Güç Dinamikleri Karşısında Uluslararası Uyum ve Dayanıklılık) başlıklı konu, farklı kültürel ve politik bakış açılarını bir araya getirerek müzakere edildi. Genç delegeler, karşılıklı anlayış ve iş birliği yoluyla uluslararası sorunlara çözüm önerileri sunarak küresel anlayış ve barış sağlanması konusunda katkıda bulundular.