ORTAOKUL EYLEM HİZMET ÇALIŞMASI KAPSAMINDA HAYVAN HASTANESİNDE BİR GÜN GEÇİRDİLER Tüm Haberler

AREL Koleji Ortaokul öğrencileri MYP kapsamında gerçekleştirilen eylem hizmet çalışmalarını Hayvan Hakları grubu olarak İstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Hayvan Hastanesinde gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz, bu hastanede nadir rastlanan siyah leylek dâhil olmak üzere çeşitli hayvan türlerini gözlemleme fırsatı buldular. Ayrıca, hasta kuşların tedavi sürecine aktif olarak katılarak, veterinerlik alanında profesyonellerden bilgi edindiler ve bu sürece destek oldular. Vahşi hayvanları besleme deneyimi sayesinde, doğal yaşamın korunmasına ve hayvanlara yardım etme konusundaki önemli bir rol üstlendiler.