MYP KİŞİSEL PROJE SUNUMU Tüm Haberler

10. sınıf öğrencilerimizle, MYP Kişisel Projesi’nin hayat başarısına katkılarını ele alan bir öğrenci sunumu gerçekleştirdik.

Kişisel Proje, öğrencilerimizin bireysel ilgi alanlarını keşfetmelerine, bağımsız araştırma yapmalarına ve eleştirel düşünme becerilerini geliştirmelerine olanak tanıyan bir süreçtir. Sunumda, Kişisel Proje’nin zaman yönetimi, problem çözme, yaratıcı düşünme ve kendini ifade etme gibi önemli becerileri kazandırdığı vurgulandı. Bu deneyimlerin, öğrencilerimizin hem akademik hem de kariyer yolculuklarında nasıl fark yarattığına dair ilham verici örnekler paylaşıldı.

MYP Kişisel Proje, öğrencilerimize akademik başarıların ötesinde, hayat başarısı için gerekli özgüven ve yetenekleri kazandırmaya devam ediyor.