Haberler

AREL KOLEJİ AKADEMİK VE İDARİ KADROSU, 2024-2025 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI HAZIRLIKLARINI VE SEMİNER DÖNEMİNİ BAŞARIYLA TAMAMLADI. Tüm Haberler

AREL Koleji, otorize bir Uluslararası Bakalorya (IB) okulu olarak, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde yeni katılan akademik kadrosu için kapsamlı bir oryantasyon süreci düzenledi. İlk hafta, IB Programları Misyonu ve IB Standartları kapsamında PYP ve MYP programlarının temel öğeleri olan kavramlar ile ilgili eğitimler verildi. Seminer programının devamında ise tüm akademik kadronun katılımıyla, IB ve MEB müfredatlarının kazanımları detaylı bir şekilde analiz edilerek 2024-2025 eğitim yılına özgü planlamalar tamamlandı. Uzman kadromuz iyi örnekler uygulamaları kapsamında sunumlarını gerçekleştirdiler. Bu çalışmalar, okulun akademik hedeflerine ve öğrencilerinin gelişimine katkı sağlayacak güçlü bir eğitim yılı için temel oluşturdu.

AREL Koleji, yeni eğitim-öğretim yılında da öğrencilerinin gelişimini en üst düzeye çıkarmak için güçlü bir eğitim kadrosuyla çalışmalarına devam ediyor.