ANAOKULUMUZDA ANNELER GÜNÜ HEYECANI Tüm Haberler

AREL Anaokulunda Anneler Günü büyük bir heyecanla kutlandı. Anaokulu öğrencilerimizin sürpriz anneler günü kutlamasında duygulu anlar yaşandı. Minik öğrencilerimiz, hazırladıkları sürprizlerle dolu etkinlikte, çiçeklerle süslenmiş alanda öğrenciler ve anneleri bir araya geldi. Öğrencilerimiz, haftalardır hazırladıkları şarkıları büyük bir coşkuyla annelerine sundular. Minik öğrencilerimiz anneleriyle birlikte katıldıkları oyunlar ve aktivitelerle eğlenceli anlar yaşadılar. Kendi elleriyle hazırladıkları hediyeleri annelerine verirken annelerimizin yüzündeki gülümseme ve çocuklarımızın gözlerindeki mutluluk, bu günün ne kadar özel ve değerli olduğunu bir kez daha gösterdi. Sürpriz anneler günü kutlaması AREL Anaokulunun sevgi dolu ve sıcak atmosferinde, unutulmaz anılarla sona erdi.