Kayıt Koşulları

Anaokuluna

•  4, 5 ve 6 yaş grubu öğrenciler başvuru sırası ve rehberlik tanıma çalışması ile alınacaktır.

İlkokul

• 1. sınıflara başvuru sırası ve rehberlik tanıma çalışması ile öğrenci alınacaktır.
  • 2 ve 3. sınıflara kontenjan dahilinde başvuru sırası ve rehberlik tanıma çalışması ile öğrenci alınacaktır.
  • 4. sınıflara kontenjan dahilinde “AREL Düzey Belirleme Sınavı” ile öğrenci alınacaktır.

Ortaokul

• 5.sınıflara başvuru sırası ve  “AREL Düzey Belirleme Sınavı” ile öğrenci alınacaktır.
  • 6, 7 ve 8. sınıflara kontenjan dahilinde “AREL Düzey Belirleme Sınavı” ile öğrenci alınacaktır.

Fen Lisesi

• 9. sınıflara Lise Geçiş Sınavı (LGS) sonuçlarına göre belirlenen taban puan ile öğrenci alınacaktır.
  • 10 ve 11. sınıflara kontenjan dahilinde randevulu “AREL Düzey Belirleme Sınavı”  ile öğrenci alınacaktır.

Anadolu Lisesi

• Hazırlık ve 9. sınıflara Lise Geçiş Sınavı (LGS) sonuçlarına göre belirlenen taban puan ile öğrenci alınacaktır. (LGS’ye girmeyen öğrenciler randevulu “AREL Düzey Belirleme Sınavı” ile değerlendirilecektir.)
  • 10 ve 11. sınıflara kontenjan dahilinde randevulu “AREL Düzey Belirleme Sınavı” ile öğrenci alınacaktır.

Kayıt için gerekli Belgeler:

• Nüfus cüzdanının aslı ve fotokopisi
  • Aday öğrencinin 1 adet vesikalık fotoğrafı

Tanıtım ve Görüşmeler için Randevu Saatleri:
Hafta içi : 09.00 – 17.00 Cumartesi günleri : 09.00 – 14.30