ÖĞRETMENLERİMİZ 20. SONBAHAR ÖĞRETMENLER SEMPOZYUMUNDA Tüm Haberler

Öğretmenlerin bilgi ve deneyimlerini paylaşmaları amacıyla gerçekleştirilen Sonbahar Öğretmenler Sempozyumu bu yıl 20. kez düzenlendi. Her yıl farklı bir okulun ev sahipliğini üstlendiği sempozyum, 14 Ekim 2017 Cumartesi günü gerçekleşti. Türkçe ve İngilizce konuşan öğretmenleri, uzmanlıkları ile ilgili bir ortamda bir araya getirmeyi amaçlayan Sonbahar Öğretmenler Sempozyumu’na bu yıl okulumuzdan 12 öğretmenimiz katıldı. İlki 1997 yılında gerçekleştirilen ve yılda bir kez İstanbul’da düzenlenen sempozyuma, Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen 200’den fazla konuşmacı ve 1000’den fazla eğitimci katılmaktadır. 2007'den beri uluslararası bakalorya programına otorize olan okulumuz program gereği gerçekleştirdiği ders aktivitelerindeki bilgi ve deneyimlerini diğer okullarla paylaştılar.