MİNİK ÖĞRENCİLER GELECEĞİN GİYSİLERİNİ TASARLADILAR Tüm Haberler

AREL Koleji Anaokulu öğrencileri, düzenlenen “Gelecekteki Giysilerimiz” adlı etkinlikte tasarladıkları giysileri sergilediler. Minik tasarımcıların, yaşadıkları sorunlara tasarladıkları giysilerle buldukları çözümlerler izleyenleri şaşırttı.

AREL Koleji’nde çocukların yaratıcılıklarını geliştirmek, özgüvenlerini arttırmak, sorumluluk bilincini kazandırmak ve tasarladıklarını ürüne dönüştürmek amacıyla gerçekleştirilen “Gelecekteki Giysilerimiz” adlı gösteride 5 yaş gurubu öğrenciler gelecekte insanlığa faydalı olacağını düşündükleri giysileri tasarlayıp sundular. Her yıl düzenlenen etkinlikte öğrenciler düşünmeye ve tüketmekten çok üretmeye teşvik ediliyor.

Birbirinden farklı sorunlara kendi bakış açılarıyla çözüm üretmek üzere tasarladıkları birbirinden ilginç kıyafetler izleyenler tarafından büyük alkış aldı.