MİNİK ÖĞRENCİLER GELECEĞİN GİYSİLERİNİ TASARLADI Tüm Haberler

AREL Koleji Anaokulu öğrencileri, her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Gelecekteki Giysilerimiz” adlı etkinlikte tasarladıkları giysileri sergilediler. Minik tasarımcıların, yaşadıkları sorunlara tasarladıkları giysilerle buldukları çözümler izleyenleri şaşırttı.

AREL Koleji’nde çocukların yaratıcılıklarını geliştirmek, düşünmeye teşvik etmek, özgüvenlerini arttırmak, sorumluluk bilincini kazandırmak ve tasarladıklarını ürüne dönüştürmek amacıyla gerçekleştirilen “Gelecekteki Giysilerimiz” adlı gösteride 5 yaş gurubu öğrenciler gelecekte insanlığa faydalı olacağını düşündükleri giysileri tasarlayıp aileleriyle birlikte sundular. Birbirinden ilginç giysilere sahne olan etkinlikte öğrenciler düşünmeye ve tüketmekten çok üretmeye teşvik ediliyor. Öğrenciler giysileri tasarlarken atık malzemeleri kullandılar.

Minik tasarımcıların birbirinden farklı sorunlara kendi bakış açılarıyla çözüm üretmek üzere tasarladıkları kıyafetler izleyenler tarafından büyük alkış aldı.

Geleceğin kıyafetlerinden bazıları:

Şapkalı Koruma Kıyafeti, Hızlı Koşturan Ayakkabı, Elbise Yapmayı Öğreten Kıyafet, Temizlik Yapan Pamuktan Kıyafet, Ütü Yapmaya Yarayan Yelek, Balıklara Yardım Eden Eldiven, Elektrikli Şapka