ANNE BABA OKULU SEMİNERİ - 3 Tüm Haberler

BELİRSİZLİK İÇİNDE PSİKOLOJİK SAĞLAMLIK: DUYGUSAL SAĞLAMLIĞI YÜKSEK ÇOCUK YETİŞTİRMEK

AREL Koleji olarak öğrencilerimizde amaçladığımız özelliklerden biri de psikolojik sağlamlıklarının güçlü olmasıdır. Psikolojik sağlamlık; dinamik, gelişimsel bir süreçtir, aynı zamanda zamanla gelişen ve duygusal dayanıklılığı da içeren bir stresle baş etme yöntemi olarak da tanımlanabilir. Bireyin eğer psikolojik sağlamlığı yüksek ise iç ve dış stres yaratan durumlara karşı daha esnektir, kendine güvenli ve psikolojik uyumu yüksektir.

Belirsizlik ile baş ettiğimiz bu süreçte çocuklarımızın psikolojik sağlamlıklarını nasıl yükseltebiliriz ve yüksek tutabiliriz?

Psikolojik sağlamlığı artırmak için neler yapılabilir?

Ana-Baba Okulu seminerlerimizin 3. oturumunda bütün bunları konuşmak için 11 Kasım Çarşamba günü saat 20.00’de Arel Koleji Rehber Öğretmeni Uzman Psikolojik Danışman Kübra Kocakale canlı yayında verilerimizle olacak. Kayıt için lütfen tıklayınız.