OKUL KIYAFETLERİMİZİN ONLINE SATIŞI BAŞLADI Tüm Duyurular

Değerli Velimiz,

Okul üst kıyafetlerimiz; kurum kültürüne değer katacak, kumaş kalitesi ve rahatlığı ön planda tutacak şekilde öğrencilerimizin isteklerine uygun olarak yeniden hazırlanmıştır.

Yeni ürün seçenekleriyle öğrencilerimiz için tasarlanan üst giyim kıyafetlerin satışı sadece online yapılacaktır. Tüm kademelerimize ait  (tişört ve sweatshirt) kıyafet ihtiyaçlarınızı okulumuza özel hazırlanmış olan arel.okulsepeti.com.tr internet sitesinden siparişle temin edebilirsiniz. Alt giyimde belirtilen renk ve özelliklerde olmak koşuluyla pantolon ve etek seçimi öğrencilerimiz tarafından yapılabilecektir.

AREL Koleji olarak sizlerin talepleri ve öğrencilerimizin ihtiyaçlarına göre ürün seçeneklerimizi her yıl yenilemek önceliğimiz olacaktır.

Uyulması Gereken Kurallar:

• Okul için tasarlanan üst giyimler dışında başka bir üst giyim giyilemez.
  • Alt giyimde belirtilen renkler dışında vücut hatlarını belli eden şort, tayt gibi kıyafetler ile diz üstü etek, derin yırtmaçlı etek, kısa pantolon giyilemez.
  • Siyasî sembol içeren simge, şekil ve yazıların yer aldığı fular, bere, şapka, çanta ve benzeri materyaller kullanılmaz ve giysiler giyilemez.
  • Öğrenim gördükleri okulun arması ve rozeti dışında nişan, arma, sembol, rozet ve benzeri takılar takılamaz.
  • Okul içinde saçlar temiz ve boyasız olarak bulunur, makyaj yapılmaz, bıyık ve sakal bırakılmaz.
  • Yırtık veya delikli kıyafetler ile şeffaf kıyafetler giyilemez.
OKUL KIYAFETLERİ
Kız Öğrenciler
Tişört ve sweatshirt Online satışa sunulan ve okul için tasarlanan
Etek veya pantolon Lacivert, siyah, bej renklerde