Duyurular

2023-2024 KİTAP-KIRTASİYE SATIŞLARI Tüm Duyurular

Değerli Velilerimiz,

2023-2024 Eğitim - Öğretim Yılı kaynak ve kırtasiye alışverişlerinizi Beyaz Adam Kitapevi’nin online satış alanı www.beyazadam.com/arelkoleji sitesinden gerçekleştirebilirsiniz. 

Online sipariş için gerekli adımlar aşağıda tanımlanmıştır.

1.Adım: Beyaz Adam Websitesine Giriş

Beyaz Adam Kitabevinin satış sayfasına http://www.beyazadam.com/arelkoleji girdikten sonra, okulunuza ait şifreyi girerek sınıf seçimi ekranına ulaşabilirsiniz. Sınıf listesinden öğrencimizin okuduğu sınıfı seçerek kitap listesine ulaşabilirsiniz.

Arel Koleji (Anasınıfı, İlkokul ve Ortaokul) - 74413
Arel Koleji Anadolu Lisesi - 74415
Arel Koleji Fen Lisesi - 74414


2.Adım: Ürün Görüntüleme ve Sipariş Oluşturma

Karşınıza çıkan kitap listesi, öğretmenler tarafından bir sene boyunca öğrencilere okutulması planlanmış öğrenci kitap listesidir. Sınıfınıza ait tüm kitaplar sepetinize ekli olarak gelir. Listedeki kitaplardan elinizde daha önceden olan varsa, bu ürünleri her bir kitabın sağ tarafında beliren tik butonu ile listenizden çıkarabilirsiniz.

3.Adım: Zorunlu Ürünler:

Listede yer alan ve * işaretli olarak gözüken ürünler zorunlu satın alınması gereken ürünlerdir. Bu ürünler okulumuza özgü hazırlanmış kaynaklardır ve bu site dışında satışları bulunmamaktadır. Ürünlerin teslimi okula yapılacak ve öğretmenlerin kontrolünde öğrencilere kullanım zamanı geldiğinde dağıtılacaktır.

4.Adım: Teslimat ve Fatura Bilgilerinin Kaydedilmesi:

Bu aşamada alışverişinizin özetini ekranda görebilirsiniz. Sepetinizde bulunan tüm ürünleri fiyatları ve adetleri ile birlikte tekrar gözden geçirebilirsiniz. Teslimat ve fatura bilgilerini doldurduktan sonra, ödemenizi kredi kartı veya banka havalesi / EFT yolu ile gerçekleştirebilirsiniz. Havale seçeneğinde ise ekranda belirecek olan banka hesap numaralarını kullanabilirsiniz. Banka hesap bilgileri e-posta adresinize alışveriş tamamlandıktan sonra da iletilecektir. Sayfanın sağ alt köşesinde bulunan "Alışverişi Tamamla" butonu ile ödemenizi onaylayabilir ve alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.
Alışveriş sonrasında e-posta adresinize alışveriş dökümünü içeren bir e-posta gönderilecektir.

İletişim Bilgileri

Beyaz Adam Kitabevi Çağrı Merkezi (0850 532 49 47) satış dönemi boyunca 09.00-19.00 arasında siparişlerle alakalı her konuda satış öncesi ve sonrası destek sunacaktır.
Beyaz Adam Kitabevi firmasının online satışları Kasım ayına kadar kesintisiz olarak devam edecektir.
Milli Eğitim Bakanlığı’nın yapmış olduğu açıklamalar çerçevesinde 11 Eylül 2023 Pazartesi günü ise 2023-2024 Eğitim-Öğretim dönemi başlayacaktır. Öğrencilerimizin öğrenme süreçlerinin kesintiye uğramaması için kaynakların bu tarihten önce teminini öneriyoruz.
Tüm öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılında sağlık ve başarılar dileriz.

Saygılarımızla,